Vælg en side

Om Consortium For Global Talent

Info om

Consortium For
Global Talent

sport og træning

ConsortiumForGlobalTalent.dk er en hjemmeside, som samler produkter, priser og info fra flere forskellige netbutikker med sports- og træningsudstyr, så du kun behøver søge et sted.

Vi modtager løbende informationer fra en række netbutikker med sports- og træningsudstyr og samler det hele her på siden, så du let og hurtigt, kan finde det du søger.

Alle oplysninger opdateres regelmæssigt og ved hvert enkelt produkt kan du se en angivelse af, hvornår produktinformationen sidst er opdateret.

Ved spørgsmål til produkterne, lagerstatus, leveringstider, priser osv. skal du altid kontakte de enkelte netbutikker direkte. ConsortiumForGlobalTalent.dk ligger ikke inde med disse informationer og kan derfor ikke hjælpe med at besvare denne type spørgsmål.

Produkterne

Stort udvalg af sports- og træningsprodukter

Løber

Da produkter, priser osv. på ConsortiumForGlobalTalent.dk opdateres automatisk, kan der nogle gange opstå tekniske fejl, som gør at priser, produktinfo osv. ikke altid er i overensstemmelse med de faktisk forhold i de respektive netbutikker.

Priser og information skal derfor kun opfattes som vejledende og det vil altid være informationerne i de forskellige netbutikker, som er gældende.

ConsortiumForGlobalTalent.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med eventuelle fejl og uoverensstemmelser mellem det anførte her på hjemmesiden og de faktisk gældende informationer i netbutikkerne.

Brandy Right

Personal Trainer & Physical Therapist

Join Now

Proin fermentum cursus urna, id auctor dolor. Proin ac tristique ex eget blandit justo. Fusce id semper sem.

or